GARNET
EVENT CENTAR

DNEVNI ODMOR
U SPA APARTMANU

Spa Vikend u Garnet Event Centru
idealna je prilika za romantični odmor u dvoje

⭐⭐⭐⭐

GARNET
EVENT CENTAR

DNEVNI ODMOR
U SPA APARTMANU

Spa Vikend u Garnet Event Centru
idealna je prilika za romantični odmor u dvoje

⭐⭐⭐⭐

Iskoristite priliku da između obaveza odmorite kao da ste kod kuće, da uživate sami ili sa nekim u smeštaju koji je samo vaš. Iskoristite priliku da ukradete nekoliko sati zarad romantike ili da se odmorite od posla. Iskoristite priliku da dođete na dnevni odmor kod nas.

Spa apartmani namenjeni su za sve hedoniste jer pružaju luksuz i spa tretman koji će ih relaksirati i doprineti da se nakon toga osećaju kao potpuno nova osoba. Bilo da Vas posao dovodi u Rumu i da Vas očekuju sastanci koji mogu potrajati ceo dan ili možda dolazite turistički kako biste upoznali grad, spa apartmani u garnet Event Centru Hotelu u Rumi je ono što Vam je neophodno. Zašto neophodno? Zato što ćete biti izuzetno umorni, a naši spa apartmani će Vas preporoditi.

Kao što sama reč ukazuje dnevni odmor je usluga koju vam nudimo kako biste se odmorili tokom dana. Tokom dnevnog boravka imate pristup svim povoljnostima naših soba i apartmana unutar određenog perioda dana. Možete bez brige da malo dremnete, da gledate televiziju, da provedete vreme sa svojim prijateljima, ili bližnjima, da se zabavite i opustite.

Ponekad je nekoliko sati dovoljno da umor, napetost i stres nestanu. Povremeni odlazak u wellness & spa centre zapravo je sve više način života savremenog čoveka i njegove izražene potrebe za opuštanjem.

cena-dan
  • Korišćenje Spa apartmana u trajanju od tri sata.
  • Boca penušavog vina u apartmanu
  • Maksimalni kapacitet je dva para
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i doplaćuju se 1,5 eur po osobi / po danu.
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i doplaćuju se 1,5€ po osobi / po danu.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan. Uz to, na raspolaganju Vam stoje mini bar, neophodni kozmetički proizvodi i fen za kosu u svakoj sobi i apartmanu. Iz svake sobe i apartmana se pruža besprekoran pogled na Rumu. Parking je obezbeđen za sve goste hotela.

Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, SPA apartmanu, u zdravoj i ukusnoj hrani i igraonici za decu.

Na obližnjoj Fruškoj gori nalaze se brojne turističke atrakcije poput fruškogorskih vinarija i manastira, a za one više naklonjene sportskim aktivnostima tu su staze za šetnju i vožnju bicikla i čist vazduh.

Opise nekih od pomenutih atrakcija možete pronaći u nastavku teksta, a mi smo sigurni da će boravak u Garnet Event Centru učiniti vaše telo i duh spremnim za nove pobede.

zlatni logo-01

Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.U okviru hotela gosti mogu koristiti besplatan parking.

zlatni logo-01
zlatni logo-01

GARNET EVENT CENTAR HOTEL RUMA

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

PIŠITE NAM