logo veliki-min-min

JNA 16, 2220 Ruma
+381 65 99959 691, +381 22 2430 400
office@garnetcentar.com
www.garnetcentar.com

zvezdice

Pravo mesto
za seminare i konferencije

7385d346-80d9-4f32-a89f-c7fa0f8493c4

U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava ili tim bilding, do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.

Organizujete seminare, promociju, konferencije, ili team building -e, Garnet Event Centar je pravi izbor. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim. Profesionalan, pouzdan, dinamičan i mlad tim Garnet Event Centra Vam je na raspolaganju. Nudimo dve moderne, luksuzne sale fleksibilne za sve vrste postavke, opremljene svom potrebnom tehničkom opremom (postolje – govornica, video projektor, platno, mikrofon i ozvučenje, laptop, bežični internet, tabla, flip-chart).

Za sve ostale informacije i pitanja Vam stojimo na raspolaganju. Budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a office@garnetcentar.com ili telefona
+381 995 96 92

Garnet Event Centar u svojoj ponudi sadrži i 14 soba i 3 apartmana, svečanu salu, spa apartman, igraonicu, fitnes centar.

svecana sala
Svečana sala

Svečana sala je idealna za sve vrste svečanosti. Kapaciteta je do 250 osoba. Otmen enterijer, vrhunska usluga i raznovrstan meni upotpuniće Vaše uživanje. U sklopu objekta je obezbeđen besplatan parking.

Saznajte više >>

sobe
Sobe

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 14 soba raspoređenih na drugom i trećem spratu. Sve sobe su modernog izgleda i opremljene su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

apartmani
Apartmani

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 4 apartmana površine od 55m2 do 90m2. Svi apartmani su modernog izgleda i opremljeni su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

spa apartman
Spa apartman

U 100m2 na raspolaganju Vam stoje finska sauna, slana soba, tursko kupatilo sa aroma terapijom i đakuzi za 6 osoba.

Saznajte više >>

igraonica
Igraonica

Dečija igraonica je prilagođena svim uzrastima i pogodna za organizovanje svih vrsta dečijih proslava, kao i dnevnih igara. .

Saznajte više >>

teretana
Teretana

Teretana Garnet Event Centra opremljena je najnovijim spravama za fitness i kardio vežbe.

Saznajte više >>

Garnet Event Centar je novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Savremenim poslovanjem, jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom te profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće nezaboravnim.
Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogućstvom prevoza do istih, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.
Naša email adresa je:
office@garnetcentar.com