logo veliki-min-min

JNA 16, 2220 Ruma
+381 65 99959 691, +381 22 2430 400
office@garnetcentar.com
www.garnetcentar.com

zvezdice

Pravo mesto
za seminare i konferencije

7385d346-80d9-4f32-a89f-c7fa0f8493c4

U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.

Organizujete seminare, promociju, konferencije, ili team building -e, Garnet Event Centar je pravi izbor. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim. Profesionalan, pouzdan, dinamičan i mlad tim Garnet Event Centra Vam je na raspolaganju. Nudimo dve moderne, luksuzne sale fleksibilne za sve vrste postavke, opremljene svom potrebnom tehničkom opremom (postolje – govornica, video projektor, platno, mikrofon i ozvučenje, laptop, bežični internet, tabla, flip-chart).

Za sve ostale informacije i pitanja Vam stojimo na raspolaganju. Budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a office@garnetcentar.com ili telefona
+381 995 96 92

Garnet Event Centar u svojoj ponudi sadrži i 14 soba i 3 apartmana, svečanu salu, spa apartman, igraonicu, fitnes centar.

svecana sala
Svečana sala

Svečana sala je idealna za sve vrste svečanosti. Kapaciteta je do 250 osoba. Otmen enterijer, vrhunska usluga i raznovrstan meni upotpuniće Vaše uživanje. U sklopu objekta je obezbeđen besplatan parking.

Saznajte više >>

sobe
Sobe

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 14 soba raspoređenih na drugom i trećem spratu. Sve sobe su modernog izgleda i opremljene su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

apartmani
Apartmani

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 4 apartmana površine od 55m2 do 90m2. Svi apartmani su modernog izgleda i opremljeni su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

spa apartman
Spa apartman

U 100m2 na raspolaganju Vam stoje finska sauna, slana soba, tursko kupatilo sa aroma terapijom i đakuzi za 6 osoba.

Saznajte više >>

igraonica
Igraonica

Dečija igraonica je prilagođena svim uzrastima i pogodna za organizovanje svih vrsta dečijih proslava, kao i dnevnih igara. .

Saznajte više >>

teretana
Teretana

Teretana Garnet Event Centra opremljena je najnovijim spravama za fitness i kardio vežbe.

Saznajte više >>

Garnet Event Centar je novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Savremenim poslovanjem, jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom te profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće nezaboravnim.
Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogućstvom prevoza do istih, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.
Naša email adresa je:
office@garnetcentar.com