GARNET EVENT CENTAR

PROSLAVITE 8. MART
U HOTELU GARNET EVENT CENTAR

Gospodo draga, mi smo spremni i sve je sada na vama!
GARNET EVENT CENTAR

PROSLAVITE 8. MART
U HOTELU GARNET EVENT CENTAR

Provedite nezaboravne trenutke u romantično opremljenoj sobi Hotela Garnet Event Centar

Sve najbolje usluge Hotela Garnet Event Centar sada su tu za vas, jer želimo da proslava 8. marta bude nešto više od buketa cveća i kutije bombona!

Iskoristite priliku da između obaveza odmorite kao da ste kod kuće, da uživate u vremenu koje je samo vaše. Iskoristite ovu priliku da ga ukradete od svakodnevice, a zarad romantike.

Naš paket kojim proslavljamo 8. mart brižljivo je dizajniran kako bi vam pružili maksimalno uživanje i priliku da zaboravite na sve obaveze i posvetite se samo sebi i svojoj ljubavi.

U njemu smo objedinili sve najbolje usluge našeg hotela kako bi vaš boravak bio dragoceno i nezaboravno iskustvo.

Informacije: +381 65 9959 691 / +381 22 2430 400

Ponuda važi za period od 06. do 09. marta 2021. godine

cena
  • Noćenje u standard ili superior sobi
  • Penušavo vino u sobi
  • Večera za dve osobe
  • Doručak na bazi švedskog stola
  • Korišćenje spa centra koji obuhvata saunu, parno kupatilo, slanu sobu i đakuzi
  • Svakodnevna upotreba teretane
  • Svakodnevna upotreba igraonice za decu
  • Cena se odnosi na Standard i Superior sobe.
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i doplaćuju se 1,5 eur po osobi / po danu.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan. Uz to, na raspolaganju Vam stoje mini bar, neophodni kozmetički proizvodi i fen za kosu u svakoj sobi i apartmanu. Iz svake sobe i apartmana se pruža besprekoran pogled na Rumu. Parking je obezbeđen za sve goste hotela.Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, SPA apartmanu, u zdravoj i ukusnoj hrani i igraonici za decu.

Na obližnjoj Fruškoj gori nalaze se brojne turističke atrakcije poput fruškogorskih vinarija i manastira, a za one više naklonjene sportskim aktivnostima tu su staze za šetnju i vožnju bicikla i čist vazduh.Opise nekih od pomenutih atrakcija možete pronaći u nastavku teksta, a mi smo sigurni da će boravak u Garnet Event Centru učiniti vaše telo i duh spremnim za nove pobede.

zlatni logo-01

Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.U okviru hotela gosti mogu koristiti besplatan parking.

zlatni logo-01
zlatni logo-01

GARNET EVENT CENTAR HOTEL RUMA

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

PIŠITE NAM