2 DANA / 1 NOĆ

SPA VIKEND

Spa Vikend u Garnet Event Centru
idealna je prilika za romantični odmor u dvoje

⭐⭐⭐⭐

2 DANA / 1 NOĆ

SPA VIKEND

Spa Vikend u Garnet Event Centru
idealna je prilika za romantični odmor u dvoje

⭐⭐⭐⭐

Ponekad su dan ili dva dovoljni da umor, napetost i stres nestanu. Povremeni odlazak u wellness & spa centre zapravo je sve više način života savremenog čoveka i njegove izražene potrebe za opuštanjem uz ubrzane postupke za dekontaminaciju organizma i negu tela.

cena
  • Dolazak u hotel u petak ili subotu!
  • Smeštaj u Spa apartmanu
  • Boca penušavog vina u apartmanu na dan dolaska
  • Bogat doručak
  • Doručak poslužen u apartmanu (opciono)
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i doplaćuju se 1,5 eur po osobi / po danu.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan. Uz to, na raspolaganju Vam stoje mini bar, neophodni kozmetički proizvodi i fen za kosu u svakoj sobi i apartmanu. Iz svake sobe i apartmana se pruža besprekoran pogled na Rumu. Parking je obezbeđen za sve goste hotela.

Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, SPA apartmanu, u zdravoj i ukusnoj hrani i igraonici za decu.

Na obližnjoj Fruškoj gori nalaze se brojne turističke atrakcije poput fruškogorskih vinarija i manastira, a za one više naklonjene sportskim aktivnostima tu su staze za šetnju i vožnju bicikla i čist vazduh.

Opise nekih od pomenutih atrakcija možete pronaći u nastavku teksta, a mi smo sigurni da će boravak u Garnet Event Centru učiniti vaše telo i duh spremnim za nove pobede.

zlatni logo-01

Moguće aktivnosti, posete i izleti

Borkovac, oaza prirode sa šumom i jezerom, udaljena samo par km od hotela, je predivna u svako doba godine. Nešto dalje je Pavlovačko jezero na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, medju njima i kuća Novaka Đokovića. Nedaleko je i Bešenovačko jezero sa kristalno bistrom plavom vodom. Prošetajte jednom od mnogih Fruškogorskih staza zdravlja i napunite pluća najlepšim vazduhom koji ste ikad udisali. Posetite jednu od čuvenih Fruškogorskih vinarija; preporučujemo Vinariju Mačkov Podrum i Vinariju Deurić. Jedna od opcija je Škola Vina u vinariji, poseban doživljaj koji se pamti. U okolini su mnogi etno restorani. Blizu su i srpski srednjevekovni Manastiri – najblizi su Staro Hopovo, Novo Hopovo i Krušedol. Ukoliko volite istoriju i tradiciju možete posetiti i obližnju Sremsku Mitrovicu (svega dvadesetak minuta laganje vožnje), grad nikao na ostacima antičkog Sirmijuma, koji je sa pravom nosio i naziv "Mnogoljudna majka gradova".

Izletište Borkovac

Mesto za odmor i rekreaciju

Na samo 2 km od Garnet Event Centra (dvadesetak minuta prijatnog hoda) nalazi se oaza prirode - izletište Borkovac sa šumom i jezerom. Kroz šumu vas vode pešačke i trim staze. Kroz samu gustu šumu protiče i jedan od tri potoka na kojima leži Ruma. Tu su i etno restorani i nedavno otvoren olimpijski bazen. Prelepo jezero, obima 5 km, se hrani svežim vodama sa padina Fruške Gore. Velike mogućnosti za odmor i rekreaciju.

Pavlovačko jezero

Mesto za odmor i rekreaciju

Na samo desetak minuta od Garnet Event Centra, na južnim padinama Fruške gore prostire se jezero Kudoš, poznatije kao Pavlovačko jezero, Ova popularna destinacija poslednjih godina privlači sve više znatiželjnika i ljubitelja prirode, a na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, među njima je kuća Novaka Đokovića. Zbog raznovrsne flore ovo jezero je bogato ribom i zbog toga ga sportski ribolovci posećuju tokom cele godine.

Bešenovačko jezero

Mesto za odmor i rekreaciju

U blizini manastira Bešenovo, jedinog fruškogorskog manastira koji su podigli Nemanjići, priroda je podarila ono što najbolje ume - predivno jezero azurne boje. Oivičeno belim kamenom i crvenom zemljom jezero podseća na neke od najlepših uvala Mediterana pa je tako postalo omiljena destinacija lokalnog stanovništva ali i putnika prolaznika željnih predaha u prirodi i osveženja. Zbog svog nesvakidašnjeg okruženja izvanrednih lepota jezero je često inspiracija umetnicima ali i filmskim ekipama. Jezero predstavlja jedno od najlepših i najčistijih kupališta u Srbiji čijoj vodi pripisuju i lekovitost.

Fruškogorski put zdravlja

Upoznajte srpsku Toskanu

Rekreativno pešačenje stazama zdravlja. Posete lokacijama koje su nedostupne vozilima. Branje lekovitog bilja – zova, divlje kupine, hajdučka trava, sremus (“ubica otrova”), lavanda itd.Mogućnost okrepljenja u manastiru. Izloženost lekovitoj ruži vetrova i blagotvornoj mirisnoj terapiji lipovih šuma. Blizu hotela Park je jedna od najlepših staza zdravlja – od Manastira Novo Hopovo do Manastira Staro Hopovo u dužini od oko 2 km. Na tom potezu Fruška Gora je prelepa – imali smo komentare “…Lepše od Toskane…”.Posle takve osvežavajuće i podmlađujuće rekreacije ručak u Etno restoranu ili degustacija vina sa zakuskom zaista prijaju.

Sirmium

Grad careva i mučenika

Današnja Sremska Mitrovica ispod svojih ulica i kuća krije tragove nekada raskošnog i moćnog rimskog grada Sirmijuma. Ispod današnje Sremske Mitrovice, na lokalitetu nekadašnjeg antičkog Sirmijuma, nalazi se jedini neiskopani rimski hipodrom na svetu, sagrađen početkom 4. veka carskim ukazom cara Konstantina ili cara Licinija. Na lokalitetu Glac nedaleko od Sremske Mitrovice nalazi se još neiskopana palata imperatora Maksimijana Xerkulija podignuta na mestu gde su mu roditelji radili kao nadničari na imanju jednog rimskog kolona.

zlatni logo-01
ADRESA

JNA 10622400 RumaRepublika Srbija

TELEFON

+381 65 9959 691

EMAIL

office@garnetcentar.com

SOCIAL NETWORK

Facebook

Instagram

POŠALJITE NAM PORUKU

KONTAKT INFORMACIJE

JNA 10622400 RumaRepublika Srbija

+381 65 9959 691

office@garnetcentar.com

Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.U okviru hotela gosti mogu koristiti besplatan parking.

zlatni logo-01
zlatni logo-01

GARNET EVENT CENTAR HOTEL RUMA

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

PIŠITE NAM