GARNET EVENT CENTAR

VINA I MANASTIRI

Iskoristite proleće za odlazak u prirodu i posetu znamenitim mestima. Poseta Fruškoj gori garantuje zabavu i uživanje u kulturno istorijskom nasleđu.
GARNET EVENT CENTAR

VINA I MANASTIRI

Iskoristite proleće za odlazak u prirodu i posetu znamenitim mestima. Poseta Fruškoj gori garantuje zabavu i uživanje u kulturno istorijskom nasleđu.

Odmah tu, nadomak grada, plodonosna Fruška gora nudi obilje sadržaja za sve generacije. Nekada je bila ostrvo u Panonskom moru, a danas je pravi raj za sva čula. Ovde, na površini od 260 kvadratnih kilometara, dah će vam oduzeti neobični pejzaži i šumski kompleksi, mnogobrojne biljne i životinjske vrste, te spomenici kulture neprocenjivog značaja. Među njima, najznačajniji je kompleks srpskih pravoslavnih manastira, kojih na ovoj teritoriji ima ukupno 17. Te nije ni čudo, što Frušku goru nazivaju srpskim Atosom. Zapravo, sve što ćete uspeti da uhvatite pogledom ostaviće vas bez daha, a mi kao vaši domaćini potrudićemo se da ove dane zapamtite po doživljajima.

Retko koja regija ima toliki turistički potencijal, zato želimo da je i vi bolje upoznate i otkrijete sve čari njene lepote. Zahvaljujući svojoj slavnoj prošlosti i danas predstavlja jedan od kulturnih i duhovnih centara srpskog naroda. Vinski put Fruška gora danas se može podičiti sa više od 60 porodičnih podruma u kojima se mogu probati razne vrste ovog božanskog pića. Na ovom prostoru smešteno je i 16 srpskih pravoslavnih manastira, podignutih u kasnom srednjem veku. Burna istorija, arhitektonska i likovna lepota i naročito uloga duhovnog središta srpskog naroda, doprineli su velikom značaju fruškogorskih manastira u kulturno-istorijskom nasleđu Srbije.

vinaimanastiricena

Petak:
spa, večera, noćenje

Subota:
doručak, slobodne aktivnosti: obilazak Vinarije Deurić i manastira Mala Remeta, spa, gym, igraonica, večera, noćenje

Nedelja:
doručak, slobodne aktivnosti (Borkovac)

U cenu je uključeno: noćenje, večere, u zavisnosti od raspoloživosti korišćenje teretane u trajanju od 2 sata, igraonica u trajanju od 2 sata, korišćenje SPA apartmana u trajanju od 1,5 sat, parking, WiFi

U cenu nije uključeno: boravišna taksa i osiguranje, piće uz obrok (večere), mini bar, masaža po izboru

Politika plaćanja: avans 50% prilikom rezervacije. Deca do 3 godine GRATIS, do 6 godina 50% od cene, preko 6 godina 100% cene.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan. Uz to, na raspolaganju Vam stoje mini bar, neophodni kozmetički proizvodi i fen za kosu u svakoj sobi i apartmanu. Iz svake sobe i apartmana se pruža besprekoran pogled na Rumu. Parking je obezbeđen za sve goste hotela.Tokom vikenda, možete uživati u prelepo dizajniranim, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama, SPA apartmanu, u zdravoj i ukusnoj hrani i igraonici za decu.

Na obližnjoj Fruškoj gori nalaze se brojne turističke atrakcije poput fruškogorskih vinarija i manastira, a za one više naklonjene sportskim aktivnostima tu su staze za šetnju i vožnju bicikla i čist vazduh.Opise nekih od pomenutih atrakcija možete pronaći u nastavku teksta, a mi smo sigurni da će boravak u Garnet Event Centru učiniti vaše telo i duh spremnim za nove pobede.

Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenom igraonicom za decu, fitness centrom na površini od 500 m2, spa apartmna sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogucstvom prevoza do isti, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.U okviru hotela gosti mogu koristiti besplatan parking.

zlatni logo-01
zlatni logo-01

GARNET EVENT CENTAR HOTEL RUMA

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

PIŠITE NAM