logo veliki-min-min

JNA 106, 22400 Ruma
+381 65 9959 691, +381 22 2430 400
office@garnetcentar.com
www.garnetcentar.com

zvezdice

Organizujete proslave, promociju, seminare, ili team building-e, na pravom ste mestu. Profesionalan, pouzdan, dinamičan i mlad tim Garnet Event Centra Vam je na raspolaganju.

Nudimo Vam kompletnu uslugu organizacije prijema u luksuznom i modernom prostoru koji se pamti.

Sala Garnet Event Centra je uređena tako da imponuje Vašem ukusu i čini istinsko rešenje kada je reč o poslovnim i privatnim prijemima.

Odlučite se za jednu od naših korporativnih ponuda koje obuhvataju:

 • zakup prostora u trajanju od 6 sati
 • profesionalnu uslugu
 • večeru na bazi švedskog stola
 • neograničenu konzumaciju domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića
7385d346-80d9-4f32-a89f-c7fa0f8493c4
Meni 01

18€

Buffet table
zvezdice02
 • Predjelo (pečenica, dimljeni vrat, kulen, budimska kobasica, beli sir, kačkavalj, dimljeni kačkavalj, gauda, pita sa mesom, gibanica, zeljanica, punjena jaja, kanapei, salata s penama)
 • Glavno jelo (marinirani batak ili pileći file u sosu od šampinjona i vina; roštilj - ćevapi, leskovački uštipak, kobasica, krmenadla; riba na žaru; prilozi - dalmatinska garnitura, pomfrit, bareno povrće)
 • Salata (turšija, kiseli kupus, mešana kisela salata, sveža salata)
 • Dezert (pita s jabukama/višnjama, sitni kolači)
Meni 02

20€

Buffet table
zvezdice02
 • Predjelo (pečenica, dimljeni vrat, kulen, budimska kobasica, beli sir, kačkavalj, dimljeni kačkavalj, gauda, pita sa mesom, gibanica, zeljanica, punjena jaja, kanapei, salata s penama, ruska salata)
 • Glavno jelo (natur šnicla, piletina u kari sosu, pastrmka i oslić na žaru; prilozi - pekarski krompir, grilovano povrće, basmati pirinač aromatizovan u ruzmarinu)
 • Salata (turšija, kiseli kupus, mešana kisela salata, sveža salata)
 • Dezert (pita s jabukama/bundevom, čokoladni kolač)

Garnet Event Centar u svojoj ponudi sadrži i 14 soba i 3 apartmana, svečanu salu, spa apartman, igraonicu, fitnes centar.

svecana sala
Svečana sala

Svečana sala je idealna za sve vrste svečanosti. Kapaciteta je do 250 osoba. Otmen enterijer, vrhunska usluga i raznovrstan meni upotpuniće Vaše uživanje. U sklopu objekta je obezbeđen besplatan parking.

Saznajte više >>

sobe
Sobe

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 14 soba raspoređenih na drugom i trećem spratu. Sve sobe su modernog izgleda i opremljene su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

Garnet Hotel & Event Centar
Apartmani

Garnet Event Centar u svom sklopu sadrži 4 apartmana površine od 55m2 do 90m2. Svi apartmani su modernog izgleda i opremljeni su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan.

Saznajte više >>

spa apartman
Spa apartman

U 100m2 na raspolaganju Vam stoje finska sauna, slana soba, tursko kupatilo sa aroma terapijom i đakuzi za 6 osoba.

Saznajte više >>

igraonica
Igraonica

Dečija igraonica je prilagođena svim uzrastima i pogodna za organizovanje svih vrsta dečijih proslava, kao i dnevnih igara. .

Saznajte više >>

teretana
Teretana

Teretana Garnet Event Centra opremljena je najnovijim spravama za fitness i kardio vežbe.

Saznajte više >>

Garnet Event Centar je novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Savremenim poslovanjem, jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom te profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće nezaboravnim.
Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogućstvom prevoza do istih, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.
Naša email adresa je:
office@garnetcentar.com