Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.

U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenu igraonicu za decu, te fitness centar na površini od 500 m2, spa apartman sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogućstvom prevoza do istih, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.

U okviru hotela gosti mogu koristiti besplatan parking.

Logo | Garnet Event Centar Ruma

Sobe
Garnet Event Centar

Prilagođen nezaboravnom i udobnom boravku u Garnet Event Centru.

Apartmani
Garnet Event Centar

Budite gost apartmana u Garnet Event Centru i osećajte se kao kod kuće.

HOTEL & EVENT CENTAR

Otkrijte Garnet trenutak

U mirnom okruženju i u neposrednoj blizini centra grada

Dizajn. Udobnost.
Stil. Usluga.

Naš hotel Vam na raspolaganju pruža 18 smeštajnih jedinica, od toga 14 soba i 4 apartmana, te jedan specijalni Spa apartman. Sve sobe i apartmani su uređeni u modernom i elegantnom stilu i mogu se prilagođavati potrebama gostiju.

Garnet Event Centar

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

PIŠITE NAM