⭐⭐⭐⭐

TERETANA

Garnet Event Centar poseduje i teretanu koja predstavlja mesto okupljanja kako profesionalnih vežbača, tako i rekreativaca. Opremljena je vrhunskim spravama najnovije generacije. Pogodna je za treniranje početnika, kao i iskusnih vežbača. Uz odličnu organizaciju i stučan nadzor, nudimo Vam sve neophodne usluge potrebno za ispravno treniranje. Na raspolaganju Vam stoje treneri koji će svojim iskustvom i sugestijama Vaše vežbanje učiniti jednostavnijim i efikasnijim.

Naš fitness centar je tu da Vas podseti koliko je pokret važan za vitalnost organizma i koliko je dobar osećaj lučenja endorfina posle stučno vođenog, kompletnog treninga celog tela.

Sprave koje su vam na raspolaganju dele se u dve katergorije i obuhvataju: kardio sprave – trake za trčanje, bicikla, krostrenažer (sprava za nordijsko trčanje) i sprave za trening snage.

zlatni logo-01

Radno vreme

Cenovnik

Radno vreme i cenovnik

Ponedeljak – subota:
od 08:00 do 22:00

Nedelja:
od 11:00 do 22:00

Članarina za muškarce
mesečno
2.700 RSD

Dnevni trening
jedan ulazak
400 RSD

Članarina za žene
mesečno
2.200 RSD

GARNET GYM

NAŠI TRENERI

Garnet Event Centar
Teretana

Milan Smiljanić

Trener
Milan ima 61 godinu, profesor je fizičkog vaspitanja, nastavnik u OŠ “Veljko Dugošević”. Bodibildingom se bavi 23 godine. Tokom svoje bogate karijere nastupao je i osvajao medalje na državnim takmičenjima.

Pored toga svoje iskustvo je kao trener prenosio na mnoge takmičare u različitim sportovima

Teretana

Natalija Trifunović

Trener
Natalija ima 24 godine. U sportu je od svoje 6 godine. Trenirala je karate 7 godina, a kikboks 4 godine. Fitnesom se aktivno bavi 6 godina. Serifikovani je fitnes instruktor, a trenutno drži individualne i grupne treninge u okviru fitnes centra Garnet Gym.

Natalijin moto je – Ubedi mozak, i tvoje telo može sve!

Teretana

Miloš Malešić

Trener
Miloš ima 23 godine, trenira 9 godina a 5 godina se profesionalno bavi bodibildingom.

Višestruki je prvak Srbije, učestvovao je na preko 15 državnih takmičenja u bodibildingu, i od toga je 8 puta osvojio 1 mesto.

Foto galerija

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Room service

Kupatilo

Sef

Klima

Pet friendly