⭐⭐⭐⭐

GARNET
EVENT CENTAR

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi hotel koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju i u neposrednoj blizini Fruške Gore.

Besprekorna usluga je garantovana u svim segmentima. Ono što Garnet Event Centar kao hotel postavlja na visoko mesto preporučenih hotela za organizaciju kongresa, korporativnih skupova i ličnih svečanosti je izuzetan smeštajni i banket kapacitet, raznolikost turističke ponude, najmoderniji spa apartman, igraonica za decu i fitnes zona sa najsavremenijom teretanom.

Hotel Garnet Event Centar dizajnom i personalizovanom uslugom dominira hotelskom ponudom Rume i Srema, a ona pored ostalog sadrži:

  • 15 soba, 3 luksuzna apartmana i jedinstven SPA apartman
  • Svečanu salu pogodnu za razne dogadjaje do 250 gostiju
  • Moderno opremljenu igraonicu za decu
  • Fitness centar na površini od 500 m2

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, pružio potpuni ugođaj tokom boravka.

Hotel Garnet Event Centar je od Beograda udaljen 62km, a od aerodroma “Nikola Tesla” samo 51 km, od kojih sе stiže auto-putem E-70, dok je od Novog Sada udaljen samo 33km. Hotel je idealno pozicioniran i za goste koji dolaze iz pravca Slovenije, Hrvetske, Republike Srpske i BiH.

U neposrednoj blizini mirnog sremskog gradića Ruma gde je i smešten hotel Garnet Event Centar nalazi se veštačko jezero i izletište Borkovac te novootvoreni olimpiјski bazen. Grad poseduje muzej, gradsku biblioteku, kulturni centar, bioskop, pozorište, teniske terene, sportski centar kapaciteta 2.500 posetilaca, kao i nekoliko fudbalskih terena.

Nacionalni park “Fruška Gora” udaljen je samo 28km od hotela Garnet Event Centar. Na površini od 266,7km² posetiocima se nudi mogućnost uživanja u prelepim stoletnim šumama, brojnim vinarijama, kao i posete na daleko čuvenim Fruškogorskim manastirima koji datiraju od XV do XVIII veka.

Hotel svojim gostima obezbeđuje besplatan parking.

GPS koordinate: 45.007389, 19.815977

Pratite nas na Instagram i Facebook

zlatni logo-01

Gordana Cvetinović

goca potpis02-01

Fruška gora: Vojvođanska Toskana

Fruška gora, nekadašnje ostrvo Panonskog mora, pruža se u pravcu zapad–istok, dužine oko 80 kilometara i širine 15 kilometara, sa najvišim vrhom od 539 metara – Crvenim čotom.

Rimljani su je nazivali Alma Mons, što znači „plodna gora”, a današnji naziv potiče od starog slovenskog etnonima Frug, sinonima za Franke, što imenu daje značenje „planina Franaka”. Fruška gora je još 1960. proglašena nacionalnim parkom prirode.

Geografija, priroda i istorija Fruške gore nude sadržaje za različite vidove turizma. Ako želite da provedete prijatan porodični izlet u lepom prirodnom ambijentu, na raspolaganju su vam brojna izletišta Fruškogorja.

Fruškogorska jezera su već poznata mesta za sportsko-rekreativni ribolov, a čista voda i uređene obale dobar su izbor za kupače u vrelim letnjim danima. Netaknuta priroda nacionalnog parka raspolaže nizom zanimljivih destinacija za ljubitelje eko-turizma, a čist vazduh i zdravo okruženje fruškogorskih mesta su odličan preduslov za odmor.

Čuveni vinski put Fruške gore je nezaobilazna trasa svih ljudi koji žele uživati u kvalitetnim vinima napravljenim po porodičnim recepturama starih vinogradara ovog područja, dok prelepi Dunav zadovoljava sve apetite ljubitelja rečnog turizma.

PIŠITE NAM

[slidingcaptcha slidingcaptcha-99]