Spa apartman

U sklopu našeg hotela pružamo i mogućnost iznajmljivanja Spa apartmana. Na površini od 100 m2 možete uživati u apartmanu koji poseduje galeriju namenjenu za odmor zajedno sa finskom saunom, slanom sobom, turskim kupatilom i džakuzijem. Boravak u navedenim sadržajima je blagotvoran za ceo organizam, kako za zdravstvene vrednosti, tako i za relaksacione.

Tretmani su prilagođeni kako za odrasle tako i za decu. Iz ovog apartmana pruža se pogled na ceo grad. Zakup ovog apartmana je moguć na nekoliko sati ili preko čitave noći, što omogućava opuštanje i uživanje u potpunoj intimi.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost, ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se – kod nas ste na pravom mestu.

Spa centar Garnet Event Centra je oaza mira, gde su odmor, opuštanje i harmonija Vaši vodiči za obnavljanje duha i tela. Ulaskom u ovaj svet osetićete delić raja. Spa centar je dizajniran tako da u njemu možete da se opustite, oslobodite stresa i da odete zadovoljni uz dobar osećaj do naredne posete.

Logo | Garnet Event Centar Ruma

Cenovnik

Cena noćenja sa doručkom iznosi 22.000,00 dinara po sobi, a apartman se može zakupiti i u trajanju od 3 sata po ceni od 12.000,00 dinara.

Rezervacije primamo najmanje jedan dan unapred, a zakup se vrši u skladu sa raspoloživošću.

Kapacitet apartmana za noćenje je do 4 odrasle osobe.

Foto galerija

Garnet Event Centar

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Room service

Kupatilo

Sef

Klima

Pet friendly

PIŠITE NAM