GARNET
EVENT CENTAR

SPA APARTMAN

⭐⭐⭐⭐

GARNET
EVENT CENTAR

SPA APARTMAN

⭐⭐⭐⭐

SPA Apartman Garnet Event Centra je oaza mira, gde su odmor, opuštanje i harmonija Vaši vodiči za obnavljanje duha i tela. Ulaskom u ovaj svet osetićete delić raja. SPA Apartman je dizajniran tako da u njemu možete da se opustite, oslobodite stresa i da odete zadovoljni uz dobar osećaj do naredne posete.

Na površini od 100 m2 možete uživati u prostoru koji poseduje spavaću sobu, galeriju sa zvezdanim nebom namenjenu za odmor zajedno sa finskom saunom, slanom sobom, turskim kupatilom sa aroma terapijom i džakuzijem.

Boravak u navedenim sadržajima je blagotvoran za ceo organizam, kako za zdravstvene vrednosti, tako i za relaksacione.Tretmani su prilagođeni kako za odrasle tako i za decu.

Zakup ovog apartmana je moguć na nekoliko sati ili preko čitave noći, što omogućava opuštanje i uživanje u potpunoj intimi.

Kapacitet SPA apartmana je do 4 osobe.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost, ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se – kod nas ste na pravom mestu.

Rezervacije primamo najmanje jedan dan unapred, a zakup se vrši u skladu sa raspoloživošću.

SPA Apartman sadrži:
Klima uređaj
LCD televizor sa preko 100 besplatnih TV kanala
Telefon
Personalni sef
Kuhinja
Besplatni WiFi internet
Mini bar
Neophodni kozmetički proizvodi
Fen za kosu
Bade mantil i papuče

Na zahtev gosta:
Usluga pranja i peglanja
Usluga hemijskog čišćenja
Masaža

zlatni logo-01

Foto galerija

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Room service

Kupatilo

Sef

Klima

Pet friendly