Apartmani

Naš hotel Vam na raspolaganju pruža 18 smeštajnih jedinica, od toga 14 soba i 4 apartmana, te jedan specijalni Spa apartman. Sve sobe i apartmani su uređeni u modernom i elegantnom stilu i mogu se prilagođavati potrebama gostiju. Komfor i udobnost tokom Vašeg boravka u hotelu su zagarantovani.

Sve smeštajne jedinice opremljene su klima uređajima, LCD televizorima, telefonom i internetom koji je besplatan. Uz to, na raspolaganju Vam stoje mini bar, neophodni kozmetički proizvodi i fen za kosu u svakoj sobi i apartmanu. Iz svake sobe i apartmana pruža se besprekoran pogled na Rumu. Parking je obezbeđen za sve goste hotela.

Logo | Garnet Event Centar Ruma

Cenovnik

Jednokrevetna soba
5.200 RSD

Dvokrevetna soba
6.400 RSD

Trokrevetna soba
7.800 RSD

Četvorokrevetna soba
10.000 RSD

Soba sa džakuzijem
7.200 RSD

Doručak
300 RSD

Apartman 203
/kuhinja i trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa džakuzijem i sauna/
17.000 RSD

Apartman 205
/dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa džakuzijem/
15.000 RSD

Apartman 208
/dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom/
15.000 RSD

Spa apartman
22.000 RSD za noć
12.000 RSD za tri sata
Spa apartman mogu koristiti maksimalno 4 osobe.

U cene je uračunat doručak, dok troškovi boravišne takse i osiguranja nisu uračunati.

Troškovi boravišne takse po osobi po noćenju, kao i za dnevni boravak iznose 50 RSD, za decu od 7 do 15 godina iznose 25 RSD, dok deca do 7 godina ne snose troškove boravišne takse.

Troškovi osiguranja po osobi po noćenju, kao i za dnevni boravak iznose 10 RSD.

Za decu do 3 godine, usluga noćenja sa doručkom je besplatna, za decu od 4 do 12 godina ova usluga iznosi 50% od pune cene, dok se za decu preko 12 godina naplaćuje puna cena.

Apartman 205

Apartman zauzima površinu od 60m2. U sklopu apartmana nalaze se dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i terasa. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet dimenzija 180×200. Kupatilo raspolaže džakuzijem i tuš kabinom. Apartman je opremljen minibarom, bežičnim internetom, kablovskom televizijom, telefonom i sefom.

Spa Apartman

Apartman zauzima površinu od 85 m2. Posebni sadržaji apartmana su tursko kupatilo, finska sauna, slana soba i džakuzi za 6 osoba. U sklopu apartmana nalaze se kuhinja spojena sa dnevnom sobom i trpezarijom, spavaća soba, galerija sa okruglim krevetom, kupatilo i terasa. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet dimenzija 180×200. Kupatilo raspolaže džakuzijem i tuš kabinom. Apartman je opremljen minibarom, bežičnim internetom, kablovskom televizijom, telefonom i sefom.

Apartman 208

Apartman zauzima površinu od 55m2. U sklopu apartmana nalaze se kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i terasa. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet dimenzija 180×200. Kupatilo raspolaže tuš kabinom. Apartman je opremljen minibarom, bežičnim internetom, kablovskom televizijom , telefonom i sefom.

Apartman 203

Apartman zauzima površinu od 90 m2. U sklopu apartmana nalaze se kuhinja koja je spojena sa trpezarijom i dnevnom sobom, spavaća soba, kupatilo i terasa. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet, dimenzija 200×200. Kupatilo raspolaže džakuzijem i saunom. Apartman je opremljen minibarom, bežičnim internetom, kablovskom televizijom, telefonom i sefom.

Garnet Event Centar

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Room service

Kupatilo

Sef

Klima

Pet friendly

PIŠITE NAM