GARNET
EVENT CENTAR

APARTMANI

⭐⭐⭐⭐

GARNET
EVENT CENTAR

APARTMANI

⭐⭐⭐⭐

Naš hotel Vam na raspolaganju pruža 3 LUX apartmana. Sve sobe i apartmani su uređeni u modernom i elegantnom stilu i mogu se prilagođavati potrebama gostiju. Komfor i udobnost tokom Vašeg boravka u hotelu su zagarantovani.

Sve smeštajne jedinice sadrže:
Klima uređaj
LCD televizor sa preko 100 besplatnih TV kanala
Telefon
Personalni sef
Radni sto
Besplatni WiFi internet
Mini bar
Neophodni kozmetički proizvodi i
Fen za kosu u svakom apartmanu.

Na zahtev gosta:
Usluga pranja i peglanja
Usluga hemijskog čišćenja
Bade mantil i papuče

Iz svake sobe i apartmana pruža se besprekoran pogled na Rumu i Frušku Goru.

U toku Vašeg boravka omogućili smo Vam BESPLATNO korišćenje Garnet Fitness centra i Teretane kao i veoma prostrane i raznovrsne igaronice za decu.

Hotel svojim gostima obezbeđuje besplatan parking.

Apartman 203

Apartman zauzima površinu od 90 m2. U sklopu apartmana nalaze se kuhinja koja je spojena sa trpezarijom i dnevnom sobom, spavaća soba, kupatilo i prostrana terasa sa ljuljaškama. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet, dimenzija 200×200. Kupatilo raspolaže džakuzijem i saunom.

Apartman 205

Apartman zauzima površinu od 60m2. U sklopu apartmana nalaze se dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i prostrana terasa sa ljuljaškama. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet dimenzija 180×200. Kupatilo raspolaže džakuzijem i tuš kabinom.

Apartman 208

Apartman zauzima površinu od 55m2. U sklopu apartmana nalaze se kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i prostrana terasa. U spavaćoj sobi nalazi se KING size krevet dimenzija 180×200. Kupatilo raspolaže tuš kabinom