GARNET
EVENT CENTAR

IGRAONICA

⭐⭐⭐⭐

GARNET
EVENT CENTAR

IGRAONICA

⭐⭐⭐⭐

Garnet Kids Igraonica za decu je novo mesto zabave za najmlađe u Rumi! Garnet Kids Igraonica nalazi se u sklopu Garnet Event Centra Hotel Ruma i pogodna je za organizovanje svih vrsta dečijih proslava, kao i dnevnih igara. Prostor igraonice je klimatizovan, pre svega prijatan i funkcionalan, kao i opremljen kvalitetnim sadržajima za igru i zabavu dece svih uzrasta.

Svi sadržaji kojima igraonica raspolaže garantuju bezbednost dece tokom igre. Shodno tome, obaveza našeg stručnog osoblja je da prostor u kome deca borave bude pod stalnim nadzorom.

Ukoliko želite da Vašim mališanima priredite proslave rođendana iz snova, naš tim Vam nudi mogućnost kompletne organizacije.

Podstaknuti idejom da rođendan vašeg deteta učinimo nezaboravnim, stvorili smo za vas sjajne ponude za rođendane koje su prilagođene svim uzrastima i obogaćeni originalnim animacijama: video igre, facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, pozorišne predstave, sportska takmičenja… a sve u zavisnosti od želja dece i roditelja.

Igraonica je podeljena u dva dela kako bi i deca i njihove mame i tate imali svoj kutak. Roditelji tako mogu da se opuste u prijatnom ambijentu kafića dok su njihovi mališani zaokupljeni svetom avantura Garnet Kids Igraonice koja se nalazi u sklopu Garnet Event Centra Hotel Ruma. Korisnicima igraonice je obezbeđen i besplatan parking, koji je u sklopu samog objekta.

zlatni logo-01

Radno vreme

Cenovnik

Radno vreme i cenovnik

Ponedeljak – petak:
od 12:30 do 20:30

Subota – nedelja:
od 10:00 do 20:00

Jedan sat
/zakup za proslave rođendana/
3.500 RSD

Dnevna karta
/neograničeno vreme/
250 RSD

DOPLATA
Devojka koja čuva decu tokom zakupa igraonice za rođendane
2.000 RSD

Konobar angažovan tokom zakupa igraonice za rođendane
2.000 RSD

Rezervacije i informacije: 065.9959.698

Garnet Kids Igraonica:
Kutak za mame i tate

Poštovani roditelji, Garnet Kids Igraonica koja se nalazi u sklopu Garnet Event Centra Hotel Ruma nije zaboravila na vas! Dok su vaši mališani glavni junaci nezaboravnih avantura u igraonici, vi uživajte u našem kafiću.

Ono što ovaj kafić čini posebnim jeste topla atmosfera i opuštena muzika koja neće narušiti vaše druženje i razgovor. Možete uživati u izvrsnim kafama, toplim napitcima, gaziranim i negaziranim pićima, sveže ceđenim sokovima.

Galerija Garnet Kids Avantura

zlatni logo-01

GARNET
EVENT CENTAR

WiFi

Mini Bar

Kupatilo

TV

Telefon

Sef

Parking

Krevet

Room service

Terasa

Klima

WiFi

TV

Parking

Terasa

Mini Bar

Telefon

Krevet

Pet friendly

Kupatilo

Sef

Room service

Klima

REZERVIŠITE

Napominjemo da je traženi datum rezervisan tek kada bude potvrđen od strane Garnet Kids Igraonice, o čemu ćete biti obavešteni.
[datetime datetime-143 date-format:dd/mm/yy time-format:HH:mm]

[slidingcaptcha slidingcaptcha-99]