Garnet Event Centar

Dobrodošli u Garnet Event Centar, novi objekat koji se nalazi u Rumi, u mirnom okruženju u neposrednoj blizini centra grada. Poznavajući potrebe savremenog poslovanja sa svojim jedinstvenim dizajnom, elegantnim stilom, profesionalnom uslugom i modernom opremom Vaš boravak učiniće jedinstvenim.

U svojoj ponudi hotel ima 15 soba, jednokrevetnih i dvokrevetnih i 3 luksuzna apartmana. Takođe, svečanu salu za sve vrste proslava do 250 gostiju, moderno opremljenu igraonicu za decu, fitness centar na površini od 500 m2, te spa apartman sa slanom sobom i turskim kupatilom.

Hotel je udaljen od Beograda 62 km, do kog sе stiže auto-putem E-70, a od Novog Sada 33km. Od gradske autobuske i železničke stanice 2,6km sa mogućstvom prevoza do istih, a od aerodroma “Nikola Tesla” 51 km.

Grad u kom se nalazi hotel je miran sa lepo urađenim centrom grada. U neposrednoj blizini je veštačko jezero Borkovac i novootvoreni olimpiјski bazen. Kulturni život je pod okriljem Kulturnog Centra, gde se održavaju koncerti, likovne izložbe, bioskopske premijere i pozorišne predstave. Grad poseduje muzej, gradsku biblioteku, teniske terene i sportski centar kapaciteta 2.500 posetilaca.

Nacionalni park “Fruška Gora” 28km je udaljen od hotela. U sklopu ovog parka na površini od 266,7km² posetiocima se nudi mogućnost uživanja u prelepim stoletnim šumama, brojnim vinarijama i nezaboravne posete do 16 pravoslavnih manastira sagrađenih u periodu od XV do XVIII veka.

U okviru Garnet Event Centra gosti mogu koristiti besplatan parking.

Pratite nas na Instagram i Facebook

Logo | Garnet Event Centar Ruma

Gordana Cvetinović

nikoleta-145x63

PIŠITE NAM